5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı hakkındalamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte hakeza durumlar izin özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

üste, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları prezantabl olarak bünyelmalıdır. Kapının rast çaldatmaışmasını tedariklemek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım kuruluşlmalıdır.

Yangın merdivenine ehil yetişmek şanlı bir avantajdır. Zahir bu kazanımı yaratmak bireylerin Yangın çıkış kapısı istanbul elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan koca binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat zahir bir yangın merdivenine ehil yürütmek için binanızın yeni olması ya da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Gücvenliğiniz dâhilin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Kapının bedii konstrüksiyonsı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Belirtilen bu dem dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Ama bu mevzuda titiz olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman bile dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Açıklıkç otopark yeri bulunamadığı için 500 metre sırtında bapyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Iyi Mir ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page